Nettisivut projektina vai palveluna?

Tarvitset uudet nettisivut? Mahdollisesti verkkokaupankin? Haluaisitko itse ylläpitää omia nettisivujasi, mutta et halua rakentaa niitä alusta asti?

Nettisivujen tekijöitä on pilvin pimein, joten joskus voi olla haastavaa valita juuri itselle sopiva kumppani.

JN-Marketing keskittyy aina kokonaisuuteen. Suosin siis toteuttaa asiakkaille nettisivut palveluna, joka tarkoittaa sitä, että teemme nettisivujen ohessa myös muita markkinointitoimenpiteitä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö toteuttaisi nettisivujasi myös projektiluontoisesti, tottakai! 🙂

Saatavilla on siis eritasoiset nettisivut, joko ulkoisesti hallinnoituina tai valmiiks tehtynä, mutta sisäisesti hallittaviksi. Sinä päätät.

Alta näät muutamia toteutettuja projekteja erilaisilla kokonaisuuksilla, sekä esimerkkihintoja projektiluontoisille nettisivuille.

Varaa veloitukseton etäkartoitus Lue lisää nettisivujen ostamisesta

Kaikki projektit sisältävät

Startti-palaverin sekä tarvittavan määrän yhteydenpitoa valitussa kanavassa, käyttökoulutuksen 1-2h sekä kirjallisen ohjeen sivujen päivitykseen.

Responsiivisuuden eri laitteilla. Sivut toimivat siis niin mobiilissa, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Sisällöntuotanto voidaan sisällyttää projekteihin. Silloin käydään läpi hieman niiden laajuutta sekä hakukoneoptimoinnin näkökulmaa. Hakukoneoptimoinnista voit lukea lisää täältä.

Kaikki sivustoprojektit sisältävät aina myös avun hankkia hosting- sekä domain palvelun, mikäli sitä ei vielä ole. Sopimus tehdään suoraan sinun ja palveluntarjoajan välille. Samoin verkkokauppaprojekteissa maksupalvelun välittäjän valinta.

Käytän hosting ja domain palveluissa www.cloudcity.fi 

Vinkit sivuston markkinointiin ja kehittämiseen tulevat aina veloituksetta, koska se on työni suola!😉

Projekteja tehdään rennolla ja joustavalla otteella, jotta työskentely on mahdollisimman vaivatonta sinulle. ☺️

 

TOTEUTETTUJA PROJEKTEJA