Nettisivut

Tarvitset uudet nettisivut? Mahdollisesti verkkokaupankin? Haluaisitko itse ylläpitää omia nettisivujasi, mutta et halua rakentaa niitä alusta asti?

Saatavilla eritasoiset WordPress-nettisivut ja WooCommerce-verkkokaupat joustavasti, joko ulkoisesti hallinnoituina tai valmiiks tehtynä, mutta sisäisesti hallittaviksi. Sinä päätät.

Nettisivut alkaen 1000€+alv

Lue lisää täältä!

Brändäys

Miksi brändi ja brändikirja ovat yritykselle tärkeitä?

Brändi on kokonaiskokemus. Brändin tarkoitus on herättää tunteita – se on mielikuva, jonka haluat luoda asiakkaillesi sinusta, yrityksestäsi, tuotteistasi sekä palveluistasi.

Brändi, joka aidosti jää mieleen, ei synny yhdessä yössä, vaan sille pitää antaa aikaa. Yrityksen brändiä tulee rakentaa tietoisesti sekä jatkuvasti.

Brändi on usean osa-alueen yhdistymä, jolloin sen hahmottamista helpottamaan luodaan brändikirja. Brändikirja on aina räätälöitävissä tarpeiden mukaan. Se pitää useimmiten sisällään:

  • Arvot, missio, visio
  • Brändi-identiteetti
  • Tone of Voice, sloganit, emojit, do´s and dont´s 
  • Ostajapersoonat sekä kohderyhmät 
  • Logo, visuaaliset elementit
  • Värit, fontit, kuosi

Brändikirjojen hinnat alkavat 450€+alv

varaa etäkartoitus, klik!

Sisältö & viestintä

Miksi sisällöntuotto on tärkeää yrityksessä?

Hyvä markkinointi ilman laadukasta sisältöä, on kuin vichy-vesi ilman kuplia. Laimeaa ja mautonta. Pidä huoli, että erotut joukosta yrityksellesi sopivalla tyylillä!

Joskus sisällöntuotto voi olla tuskallista, oli se sitten lyhyttä tekstiä someen tai vaikka pidempää blogi ja artikkeli tekstiä. 

Tässä me autamme –  hakukoneoptimoidulla tekstillä tietenkin.

Sisällöntuotto alkaen 250€+alv

Tarvitsetko apua sisällöissä? klik!

Graafinen suunnittelu

Miten yritys voi erottua kilpailijoista?

Sisällöllä ja visuaaleilla on väliä. Kun tehdään monikanavaista markkinointia on hyvä pitää huolta, että asiakas tunnistaa sinun tyylisi heti. Oli se sitten yleinen värimaailma, visuaali tai graafiset elementit – Meiltä se onnistuu!

Graafinen suunnittelu hinnat alkaen 250€+alv

lisäkäsiä graafiseen suunnitteluun? klik!

Jäikö jokin mietityttämään?

Etkö ole ihan varma mihin kaikkeen tarvitsisit apua? Ei haittaa, varaa veloitukseton etäkartoitus niin katotaan etäkahvien äärellä yhdessä ☕️ ☺️ Tämä ei sido sinua mihinkään, joten varaa ihmeessä.