Sosiaalisen median markkinointi

Tiestikö, että sosiaalisella medialla on yli 3,6 miljardia käyttäjää maailmanlaajuisesti? Se on ihan pari hassua ihmistä se. Toisin sanoen, sosiaalinen media on mitä loistavin tapa tavoittaa potentiaalisia asiakkaita ja lisätä bränditietoisuutta.

Mutta, sinä et ole ainut, joka siellä haluaa tavoittaa asiakkaitaan.

Jotta voit olla tehokas sosiaalisessa mediassa, tee itsellesi markkinointisuunnitelma, josta voit lukea lisää täältä.

Mikäli markkinointisuunnitelmasi ei sisällä sisältösuunnitelmaa, tee se seuraavana ja julkaise sisältöä suunnitellusti ja pitkäjänteisesti – tämä auttaa pitämään brändisi potentiaalisten asiakkaiden mielessä. Koska orgaaninen näkyvyys on nykyään vähän niin ja näin, on monikanavaisuus kaiken a ja o.

Varaa veloitukseton kartoitus

En ehdi tehdä somea – miten toimin?

Ei hätää, uskallan väittää, että melkein jokainen yrittäjä ja yritys on joskus ollut tässä samassa pisteessä. Jotain pitäisi julkaista, mutta aikaa tai aiheita ei ole. Mikä avuksi?

Usein, hyvistä suunnitelmista sekä julkaisujen ajastuksesta on hyötyä. Ne kuitenkin kantavat vain tiettyyn pisteeseen, sillä kanavilla tulisi myös vaikuttaa ja olla muutenkin läsnä.

Tässä tapauksessa voi sosiaalisen median tekemisen ulkoistaminen kannattaa. Lue vinkit somen ulkoistamisesta täältä!

JN-Marketing suunnitelma

Mitä somen ulkoistaminen pitää sisällään ja mitä se maksaa?

Sosiaalisen median ulkoistamisen hintaan vaikuttaa suuresti se, mitä se pitää sisällään. JN-Marketingilla on asiakkaita, joissa osa tuottaa sisällön itse ja se vain viedään julkaisualustalle, kun toisille tehdään suunnitelmista, sisällöstä ja kuvista lähtien kaikki.

Hintaan vaikuttaa myös se, kuinka paljon julkaisuja tehdään, kuinka moneen kanavaan sekä vaikutetaanko kanavalla. Somen ulkoistaminen on yleisesti ottaen 250-700€+alv/kk välillä.

Suosittelen asiakkaille markkinoinnin kokonaisuutta, jolloin somen hintakin saadaan tiputettua. 

Mikäli kiinnostuit, varaa ihmeessä veloituksettomat etäkahvit kanssani ja jutellaan lisää! ☺️

Etäkahveille tästä!

Pssst!

Kiinnostaisiko veloitukseton nettisivu- sekä hakukoneoptimointi auditointi? Tilaa tästä!

Tässä ei ole koiraa haudattuna. Et tule saamaan kuvan tyypiltä muuta sähköpostia, kuin auditoinnin ja mahdollisuuden käydä sen kanssani läpi. ☺️

Jos siis kiinnostuit – tilaa ihmeessä veloitukseton auditointi ja näet konkreettisesti, missä nettisivuillasi voisi olla kehitettävää ja miten voisit nousta hakukoneoptimoinnilla orgaanisissa tuloksissa vieläkin korkeammalle.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.