Markkinointi- & Sisältösuunnitelma – mitä hyödyn?

Täydellisen markkinointi- ja sisältösuunnitelman luominen yrityksellesi on menestymisen edellytys. Ainakin jos haluat tehdä säännöllistä ja ennakoitavaa markkinointia, ilman, että se on sinulle järkyttävä päänvaiva.

Hyvin laadittu markkinointisuunnitelma auttaa sinua tunnistamaan kohdeyleisösi, kehittämään strategioita heidän tavoittamiseksi ja mittaamaan markkinointitoimenpiteidesi tehokkuutta.

Ja kaikki tämä niin, että toimenpiteet tehdään yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi, ilman hermoja raastavaa viikottaista ”mitä meidän nyt pitäis julkaista” -pohdintaa.

Varaa veloitukseton kartoitus

Mitä markkinointi- & sisältösuunnitelma sisältää?

Jokainen markkinointi- ja sisältösuunnitelma räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarpeita. Riippuen siis asiakkaiden tarpeista, voidaan suunnitelmaa lähteä tekemään hyvinkin perusteista. Useimmiten kuitenkin markkinointisuunnitelma alkaa aloitustapaamisella, jossa käydään yhdessä läpi:

  • Yrityksen tavoitteet
  • Mitä toimenpiteitä on tehty aiemmin
  • Kuinka aikaisemmissa toimenpiteissä ollaan onnistuttu

Tämän jälkeen lähdetään tunnistamaan kanavia, joissa omat asiakaspersoonat ovat, millaista sisältöä he kuluttavat ja mitä voidaan tehdä toisin, kuin aiemmin.

Jos asiakaspersoonia ei ole määritetty, käydään myös niiden kimppuun.

JN-Marketing suunnitelma

Mitä markkinointisuunnitelma maksaa?

Markkinointisuunnitelman ja sisältösuunnitelman hinta on hyvä kysymys. Useimmiten suunnitelmat toteutetaan osana kokonaisvaltaista markkinoinnin projektia, mutta joskus ne voidaan tehdä myös yksittäisenä kokonaisuutena, jolloin niiden hinnat alkavat 450€+alv.

Varaa ihmeessä veloitukseton kartoitus, juodaan samalla kupit etäkahvia ja jutellaan, miten markkinointi- ja sisältösuunnitelma voisi auttaa teitä! ☺️

Varaa veloitukseton kartoitus

Pssst!

Kiinnostaisiko veloitukseton nettisivu- sekä hakukoneoptimointi auditointi? Tilaa tästä!

Tässä ei ole koiraa haudattuna. Et tule saamaan kuvan tyypiltä muuta sähköpostia, kuin auditoinnin ja mahdollisuuden käydä sen kanssani läpi. ☺️

Jos siis kiinnostuit – tilaa ihmeessä veloitukseton auditointi ja näet konkreettisesti, missä nettisivuillasi voisi olla kehitettävää ja miten voisit nousta hakukoneoptimoinnilla orgaanisissa tuloksissa vieläkin korkeammalle.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.