JN-Marketing suunnitelma

Suunnitelma

Tarvitset apua suunnitteluun? Oli kyse sitten markkinointisuunnitelmasta, aikeista kirkastaa brändi-ilmettä tai aloittaa vaikkapa uuden yrityksen markkinointi täysin nollasta, ei hätää, homma hoituu!

Nettisivut

Tarvitset uudet nettisivut? Mahdollisesti verkkokaupankin? Haluaisitko itse ylläpitää omia nettisivujasi, mutta et halua rakentaa niitä alusta asti?

Saatavilla eritasoiset nettisivut ja verkkokaupat joustavasti, joko ulkoisesti hallinnoituina tai valmiiks tehtynä, mutta sisäisesti hallittaviksi. Sinä päätät.

JN-Marketing nettisivut
JN-Marketing sisältö & viestintä

Sisältö & viestintä

Eikö runosuoni syki? Mietitkö teidän viestinnän tyyliä, mutta et halua käyttää aikaasi leikkien sana Seppoa tai Seijaa? Hyvä markkinointi ilman laadukasta sisältöä, on kuin vichy-vesi ilman kuplia. Laimeaa ja mautonta. Pidä huoli, että erotut joukosta yrityksellesi sopivalla tyylillä!

Materiaalit

Tarvitset esitteitä, tuotekatalogeja, hinnastoja ja ehkä vielä jotain muutakin? Pidä huoli, että kaikissa materiaaleissasi säilyy sama tyyli sekä kädenjälki. Mikäli homma tuntuu karkaavan käsistä, niin katsotaan yhdessä!

JN-Marketing materiaalit
JN-Marketing analysointi

Analysointi

Haluat, että markkinointisi tuottaa mahdollisimman paljon? Tuloksia ja tavoitteiden täyttymisiä on helppo seurata sekä kartoittaa. Näin opit, mikä kannattaa ja mikä ei.