Intro video verkkovalmennuksesta

0

Ilmainen intro-versio

Tässä introssa on kerätty eri valmennus videoista pieni kokonaisuus, jotta näät hieman minkä tyyppinen tää valmennusalusta on, minkälainen mä oon valmentajana, vähän mitä asioita esimerkiks valmennuksessa käydään läpi ja hiukan millasia videot on. Mikäli latasit valmennuksen pääsivulla olevan työkirjan niin saat siitä hiukan osviittaa, millasia tehtäviä tässä valmennuksessa muunmuassa on.

Tehtäviä voi tehdä oman makunsa mukaan tietokoneella eri ohjelmissa tai voit vaikka tulostaa materiaalit, jos tykkäät mielummin kirjottaa ja tehdä kynä paperi meiningillä – ihan täysin sun päätettävissä. Materiaalit on saatavilla aina useemmassa muodossa.

Introssa käsitellään seuraavia asioita erittäin kevyesti:

Lyhyt esimerkki brändin luomasta fiiliksestä, miks se on tärkeää, mitä se kertoo meidän asiakkaille ja miten me voidaan käyttää sitä hyödyksi?

Käydään hiukan läpi hosting ja domain asiaa. Mistä domainin ja hostingin esimerkiksi saa ja kannattaako ottaa useampi pääte vai mennä pelkällä .fi valinnalla?

Puhutaan WordPress nettisivuista ja siitä, mikä niissä on tärkeää eli hakukoneoptimointi, käyttäjäystävällisyys ja asiakaspolut.

Kurkkaa video ja jos sua edelleen tän jälkeen mietityttää, oisko tää valmennus sua varten niin juodaan kuppi etäkahvia ja jutellaan lisää!


    Huomioithan, että tilaamalla tämän työkirjan liityt samalla JN-Marketing sisäpiiriin, joka tarkoittaa, että saatat saada jotakin sähköpostia silloin tällöin. Huom. en spämmää tai tuputtamalla myy mitään. Tuotan mielummin arvoa, jotta jaksat ja haluat oikeasti avata mun lähettämät kirjeet ja siksi esim. sun on mahdollista lähettää mulle kysymyksiä markkinoinnista ja mä vastaan kirjeissä niihin! 😊

    Lähetän työkirjan sulle henkilökohtaisesti sähköpostilla ja samalla saat pienen yllärin multa, joten älä ihmettele, jos työkirja ei saavu salamana!

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *