Markkinoinnin kokonaisuus -valmennus

Jos luet tätä tekstiä, oot suurella todennäköisyydellä yrittäjä tai yrittäjyyttä aloitteleva, joka kaipaa apua markkinoinnin kokonaisuudessa.

Saatat tuskailla markkinoinnin prosessin kanssa ja se voi viedä sulta mielettömästi aikaa, saatat pohtia ootko menossa oikeeseen suuntaan, markkinointko oikeelle kohderyhmälle tai onks sulla oikeat kanavat käytössä. Voit mahdollisesti olla hukassa markkinoinnin mittaamisen kanssa, jollon et oo varma tuottaako sun markkinointiponnistukset tulosta.

Jos mikään näistä kuulosti vähänkään tutulta, oot tismalleen oikeessa paikassa.

Ihan ensin haluun sanoa, tervetuloa ja mieletöntä, että oot mahdollisesti antamassa mulle kunnian valmentaa sua markkinoinnin koukeroissa. Lupaan tehdä kaikkeni, että just sä saat tästä valmennuksesta irti sen, mitä oot tullut hakemaankin!

Sitten, itse asiaan – eli valmennukseen!

Tän valmennuksen aikana käydään läpi 8 moduulia, jotka näät tarkemmin alla. Sieltä pääset tsekkaa myös ilmaisen intro version, jossa pystyt tutustuu vähän paremmin mun tyyliin valmentaa. Sieltä löydät myös ladattavan työkirjan ja esim. SEO checklistin!

JN-Marketing – Markkinoinnin kokonaisuus -valmennus runko

 • Brändin rakentaminen ja viestintä
 • Asiakasymmärrys ja segmentointi
 • Ostopolku ja asiakkaan matka
 • Strategiat ja suunnitelmat
 • Digitaalinen markkinointi
 • Markkinoinnin mittaus ja optimointi
 • WordPress nettisivujen suunnittelu ja ylläpito
 • Markkinoinnin prosessi sujuvaksi
 • Bonusmateriaalit

Valmennuksen materiaalit

Tässä valmennuksessa käytetään paljon erilaisia menetelmiä. On videoita, step by step ohjeita, mielikuvaharjoituksia, pelillistämistä, työkirjoja, tehtäviä, checklistoja ja paljon muuta.

Tää valmennus toteutetaan hybridinä, eli on verkkovalmennusta sekä 1:1 tapaamisia mun kanssa, joissa voit kysyä mitä tahansa markkinointiin, valmennukseen tai tehtäviin liittyvää. Näiden tapaamisten välissä, voit laitella mulle viestiä täällä kurssialustalla tai suoraan meilillä. Et oo siis missään vaiheessa kurssia yksin, jos satut jäämään jumiin johonkin kohtaan.

Alta löydät valmennuksen rungon sekä pienen ilmaisen sneak peakin siihen, mitä valmennuksessa käydään läpi, mut muista – se on vain pienen pieni pintaraapasu, jotta näät vähän minkälainen mä oon valmentajana, mimmosia materiaaleja esimerkiks valmennuksessa on ja miten tää alusta toimii. Haluan, että sulla on luottavainen olo jos ja kun päätät ostaa tän valmennuksen.

Tän valmennuksen jälkeen sulla on:

 • Valmis brändiohjeistus – Tiedät miltä sun brändi näyttää visuaalisesti, miltä se kuulostaa, ketä se haluaa puhutella, missä kanavissa ja millaisella sisällöllä. Voit palata tähän materiaaliin aina mikäli alat epäillä olevasi harhautumassa tieltä. Osaat hyödyntää brändiohjeistusta ja näin markkinointisi on tunnistettavaa sekä hyödyttää sua monikanavaisesti.
 • Myyvät, tyylikkäät ja toimivat nettisivut – Valmennuksessa luodaan vahva markkinoinnin perusta ja nettisivut ovat yksi tärkeimpiä osia. Valmennuksessa opit luomaan itse tyylikkäät sekä asiakasystävälliset nettisivut, joilla myös myyt ja hyödynnät koko ostopolkusi potentiaalin! Opit myös ylläpitämään sekä päivittämään nettisivujasi, jolloin et tarvitse tavanomaisiin hommiin ulkopuolista toimijaa vaan voit pitää sivut omissa käsissäsi. 
 • Tavoitteet ja mittarit niiden saavuttamiseksi – Oot asettanut lyhyen sekä pitkän aikavälin tavoitteet. Tiedät, mitä tavoittelet ja sulla on konkreettinen suunnitelma mitä askelia tulee ottaa ja mitä toimia tulee tehdä, jotta näihin asetettuihin tavoitteisiin päästään. Oot asettanut mittarit, joilla seuraat kehitystä ja tavoitteiden saavuttamista. Mittareihin ja niiden dataan perustuen, pystyt tekemään muutoksia sekä kehitystä markkinointiin. Tiedät mikä toimii, mikä ei ja mistä syystä.
 • Käsitys miten ostopolku toimii ja kuinka hyödyt siitä – Ostopolku on sun yrityksen tärkein pääoma, sillä siihen kiteytyy käytännössä kaikki siitä asti, kun asiakas ensi kerran kuulee susta aina siihen asti, että hän tekee ostopäätöksen. Tämä valmennus perustuu pitkälti ostopolkuun, sen suunnitteluun ja analysointiin. Valmennuksen jälkeen osaat siis itsenäisesti kehittää yrityksesi ostopolkuja tulevaisuudessa.
 • Kyky tehdä hakukoneoptimointia – Osaat tuottaa hakukoneoptimoitua sisältöä nettisivuillesi itsenäisesti. Valmennuksessa käymme läpi myös miten voit valjastaa tekoälyn työskentelemään sisältöjen parissa kanssasi. Tiedät mitä eroa on H1 ja H2 tason otsikoilla, miten etsit omaan alaasi sopivia hakusanoja ja miten seuraat niiden kehittymistä. Tiedät myös teknisestä SEO:sta ja osaat ottaa sen huomioon omilla nettisivuillasi.
 • Kokonaisvaltainen ymmärrys markkinoinnista – Tällä en tarkoita, että oot opetellut tuhansia eri tapoja markkinoida – päin vastoin. Mä olen opetellut ne sun puolesta, jotta sä voit kaapia kermat päältä ja valitaan yhdessä ne, jotka aidosti on sun yrityksellesi hyödyllisiä markinoinnin keinoja. Osaat tehdä markkinointi sekä sisältösuunnitelman ja hyödyntää sitä markkinoinnissasi säännöllisesti.

Valmennuksen runko & ilmainen intro versio

Tutustumis intro – ILMAINEN

Brändin rakentaminen ja viestintä

Asiakasymmärrys ja segmentointi

Ostopolku ja asiakkaan matka

Strategiat ja suunnitelmat

Digitaalinen markkinointi

Markkinoinnin mittaus ja optimointi

WordPress nettisivujen suunnittelu ja ylläpito

Markkinoinnin prosessi sujuvaks

Mistä mä tiedän, että tää valmennus tuo sulle lisäarvoa?

Puhtaasti siks, että oon itsekkin yrittäjä. Oon joutunut tarpomaan ton ihan saman polun läpi ja kehittämään markkinointiin keinot, jotta se ei vie mun asiakastöiltä liikaa aikaa. Heräsin siihen, että tein omaa markkinointia niin, että se aika oli joko perheeltä tai mun unista pois. Kummastakaan näistä en halua tinkiä eikä tarvii sunkaan.

Oon luonu tän kokonaisuuden sitä varten, että myös yksinyrittäjillä olis mahdollisuus saada premium tason valmennus, ilman mielettömiä, useiden tuhansien eurojen hintoja.

Tän valmennuksen saat hintaan 1500€+alv ja ennakko-ostajan etuna (osta valmennus ennen 4.3) saat tuplamäärän henkkoht. valmennusta mun kanssa eli 6 x 1h verran, normi 3 x 1h sijasta sekä jatkuvan oikeuden kokoajan päivittyviin materiaaleihin alustalla.

Voit maksaa valmennuksen myös 3 osassa, ilman lisäkuluja! Kun jaat valmennuksen hinnan vuositasolle, tulee siitä kuukausittaiseksi hinnaksi 125€, jonka avulla opit tekemään suunnitelmallista markkinoinnin kokonaisuutta prosesseineen päivineen, jota voit käyttää ja hyödyntää vuosia eteenpäin.

PSST vielä!

Iha vaa side note, et jos ostaisit noi tapaamiset mun mentorointi palvelun kautta, maksais ne 1650€, että jos olisin sinä ja tarttisin jeesiä markkinointiin – saattaisin hyödyntää nyt tän valmennuksen ennakkotarjouksen ihan vaan henkkoht valmennus mielessä 😂

Mietityttääkö vielä jokin?

Valmennukseen sijoittaminen on iso juttu ja saatat miettiä, saatko sun rahoille vastinetta.

Tän valmennuksen tarkoitus on tuoda sulle kaikki se tieto taito, jota mä oon keränny yli 12 vuoden ajan tehden erilaisia markkinoinnin, myynnin ja palvelumuotoilun töitä.

Tän valmennuksen on tarkoitus opettaa sulle sun aikaa vapauttava prosessi tehdä markkinointia, niin, ettei sen tarvii olla ikuinen pakollinen paha ja yöllä tehtävä lisätyö.

Tän valmennuksen on tarkoitus alkaa tuottaa sulle sun tavotteisiin vastaavia tuloksia, on ne sitten brändin tunnettuuden kasvattamista, myyntiä, seuraajakunnan kasvattamista – tai kaikkea näitä ja paljon muuta. Alta voit kurkkaa vielä muutamat kyssärit ja vastaukset niihin.

Kysyttyjä kysymyksiä:

 • ”Paljonko minun pitää investoida markkinointiin tämän valmennuksen lisäksi? (Domain, hosting, lisenssit jne.)” Riippuen mistä otat hostingin ja domainin vaihtelee vuosihinta n. 105€-250€ välillä, WordPress teema on n. 60€ sekä muita lisenssejä voi halutessa ostaa, mutta valmennuksessa käydään läpi kattavasti ilmaisten työkalujen käyttöä, jolloin kulut pysyvät minimissä.
 • ”Paljonko valmennuksen tehtävien suorittamiseen olisi hyvä varata aikaa?” Tehtävien tekemiseen on hyvä varata riittävästi aikaa sekä aikaa vain pohtia. Voit siis suorittaa osan tehtävistä aika nopeastikkin, mutta osa tehtävistä voi vaatia pidempää pohtimista. Viikkotasolla muutama tunti riittää. (riippuu myös missä tahdissa haluat valmennuksen suorittaa)