Mikä on digitaalinen ostopolku?

Digitaalinen ostopolku on se polku, jonka asiakas kulkee siitä pisteestä, kun hän ensimmäisen kerran kuulee yrityksestä tai palvelustasi, siihen asti, kunnes hän tekee ostopäätöksen. 

Hyppää suoraan palveluihin?

Jos teidän digitaalinen ostopolku kaipaa muutosta, niin varaahan napista nopea 30 minuutin veloitukseton kartoitus. Se ei sido sinua mihinkään, joten varaa ihmeessä! ☺️ 

Jos haluat paremmin tietoa digitaalisesta ostopolusta ja siitä, mitä kaikkea se pitää sisällään, kurkkaa täältä lisää.

Varaa veloitukseton etäkartoitus!

Digitaalisen ostopolun esimerkkipaketit

Huomaathan, että jokainen tapaus on erilainen, jolloin myös hintaa voidaan säätää yrityksen tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan.

Tietoisuus ja kiinnostus

Tietoisuus on ensimmäinen osuus missä tahansa ostopolussa. Tietoisuus on se hetki, kun asiakas ensimmäisen kerran tiedostaa tarpeen tai halun.

Tämän tietoisuuden laukaisee useimmiten nähty mainos, postaus, artikkeli, viesti, tuttavan suosittelu tai muu monista eri vaihtoehdoista.

Puhtaasti digitaalisessa ostopolussa, tietoisuus ja kiinnostus herää useimmiten sosiaalisen median kautta.  Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että digitaalinen ostopolku voi saada ensisysäyksen esimerkiksi printtimainonnasta ja tämän jälkeen siirtyä digiin. 

”Haluisin maistaa tommosta makua”, ”Onko tolla brändillä tommoisiakin, mä haluun kokeilla noita”

Tietoisuus on koko ostopolun laajin sekä häilyvin osuus, johon myös ulkopuolisen vaikuttaminen on haastavinta, muttei suinkaan mahdotonta 🤓

Digitaalisessa ostopolussa tietoisuus ja brändin tunnettuus ovat avain asemassa, jotta saadaan potentiaalinen asiakas kiinnostumaan. 

Sinun sekä yrityksesi pitää siis näkyä.

 

Tuntuuko, että teidän digitaalisessa ostopolussa voisi olla viilattavaa?

Helpoimmalla se selviää, kun juodaan kupit etäkahvia ja käydään vähän teidän tavoitteita ja toiveita läpi. Voit varata 30 minuutin veloituksettoman etäkartoituksen, joka ei sido sinua mihinkään.

Varaa siis aika rohkeasti ja laitetaan kahvi tippumaan☺️ ☕️

Varaa veloitukseton kartoitus!